鮭魚金針菇炊飯

鮭魚金針菇炊飯

4.4 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
    30 克
  • 5 克
  • 金針菇 ,切段(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 米酒
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約2公分)
    300 克
  • 500 克
  • 青蔥 ,切蔥花
    20 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 674.3 kcal / 2818.7 kJ
Πρωτεΐνη 46.9 g
Λιπαρά 12.7 g
Υδατάνθρακες 90.2 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 107.5 g
Νάτριο 850.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων