
Συσκευές & Αξεσουάρ
海鮮鍋巴飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
白米飯400 克
-
香油30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蒜頭20 克
-
薑5 克
-
油10 克
-
韓國辣椒醬30 克
-
米酒50 克
-
花枝 ,切圈(約1公分)150 克
-
草蝦仁 ,去腸泥150 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
韓式泡菜40 克
-
太白粉 ,先與1大匙水調勻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
190.5 kcal /
797 kJ
Πρωτεΐνη
13.8 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν