海鮮鍋巴飯

海鮮鍋巴飯

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 白米飯
    400 克
  • 香油
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 5 克
  • 10 克
  • 韓國辣椒醬
    30 克
  • 米酒
    50 克
  • 花枝 切圈(約1公分)
    150 克
  • 草蝦仁 去腸泥
    150 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 韓式泡菜
    40 克
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 13.8 g
Θερμίδες 797 kJ / 190.5 kcal
Λιπαρά 10.8 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων