
Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395 kcal /
1656 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

persian vegetarian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 λεπτ.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1ωρ. 30 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.