
Συσκευές & Αξεσουάρ
Artichoke Tart - Torta di carciofi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
milk50 g
-
egg white lightly beaten1
Filling
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
frozen spinach defrosted, drained100 g
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large black olives pitted100 g
-
tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)480 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
453.2 kcal /
1896.2 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
32.2 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.7 g
Νάτριο
625.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45min
Aubergine Bhurta
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Dill Stuffed Peppers
5min
Palak Paneer
45min
Vegan Bolognese
50min