Συσκευές & Αξεσουάρ
Artichoke Tart - Torta di carciofi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Pastry
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
milk50 g
-
egg white lightly beaten1
Filling
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
frozen spinach defrosted, drained100 g
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large black olives pitted100 g
-
tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)480 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
625.5 mg
Πρωτεΐνη
13.4 g
Θερμίδες
1896.2 kJ /
453.2 kcal
Λιπαρά
32.2 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.7 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Palak Paneer
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Burgers
45 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 Std.