
Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5.17 g
Θερμίδες
653 kJ /
156 kcal
Λιπαρά
10.42 g
Φυτικές ίνες
5.19 g
Υδατάνθρακες
10.23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Palak Paneer
45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min