Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5.17 g
Θερμίδες
653 kJ /
156 kcal
Λιπαρά
10.42 g
Φυτικές ίνες
5.19 g
Υδατάνθρακες
10.23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Tomato Soup with Burrata
35min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Lentil moussaka
2h 20min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min