
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
429.6 kcal /
1797.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.3 g
Λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Φυτικές ίνες
14.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
1223 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Tuna Pasta
30 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min