
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupa koperkowa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
koperku, świeżego tylko liście30 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki100 g
-
korzenia pietruszki pokrojonego na kawałki80 g
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki60 g
-
pora pokrojonego na kawałki40 g
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki200 g
-
masła20 g
-
wody1200 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
liść laurowy, suszony1
-
ziarna ziela angielskiego2
-
lubczyku, suszonego1 łyżeczka
-
makaronu, suchego, typu zacierki60 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu (προαιρετικό πεδίο)60 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
112.9 kcal /
472.2 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
18.4 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
434.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA POLSKA
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRosół na wołowinie
2ωρ. 15 λεπτ.
Rosół drobiowy
2ωρ. 15 λεπτ.
Gulasz z chorizo, ciecierzycą i makaronem
30 λεπτ.
Chłodnik litewski
2ωρ. 15 λεπτ.
Zupa z rukoli
35 λεπτ.
Koreański ramen z tofu
50 λεπτ.
Zupa krem z kurek
40 λεπτ.
Solanka z mięsem
2ωρ.
Chłodnik ogórkowy z jogurtem naturalnym i awokado
40 λεπτ.
Zupa miso z warzywami
30 λεπτ.
Soczewicówka
50 λεπτ.
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
35 λεπτ.