
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi z serem i jagodami
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
cukru30 g
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu400 g
Farsz
-
twarogu półtłustego, pokrojonego na kawałki300 g
-
żółtko1
-
cukru50 g
-
jagód świeżych200 g
Ciasto
-
wody ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania250 g
-
jajko1
-
oleju20 g
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu560 g
-
sól do gotowania pierogów
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
637 kcal /
2668 kJ
Πρωτεΐνη
21.7 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
93.5 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA POLSKA
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOmlet z patelni z karmelizowaną cebulą
30 λεπτ.
Kanapki z focacci z bazyliowym pesto, mozzarellą i pomidorem
3ωρ. 20 λεπτ.
Fasolka po śródziemnomorsku
35 λεπτ.
Omlet grecki
35 λεπτ.
Burgery z komosy ryżowej i czarnej fasoli
1ωρ.
Proteinowy bowl z falafelami i granatem
2ωρ. 35 λεπτ.
Ryż pieczony z warzywami
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza z wegańskim "serem" z ziemniaków
1ωρ. 40 λεπτ.
Podhalańskie moskole
1ωρ.
Burgery z buraka z karmelizowaną cebulą
2ωρ. 50 λεπτ.
Kisir
1ωρ. 25 λεπτ.
Knedle z owocami
1ωρ. 30 λεπτ.