Pappardelle con ragú de cordero

Pappardelle con ragú de cordero

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 20 g de queso parmesano
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
  • 600 g de tomate triturado en conserva
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta recién molida
  • 1 cucharada de azúcar
  • 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 705 kcal / 2949 kJ
Πρωτεΐνη 31.09 g
Λιπαρά 32.83 g
Υδατάνθρακες 71.38 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων