Focaccia recheada

Focaccia recheada

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • água
    1150 g
  • batata cortada em pedaços
    250 g
  • ovos
    3
  • leite
    150 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    2 c. chá de
  • farinha tipo 65
    450 g
  • orégãos
    1 c. sopa de
  • maionese
    50 g
  • queijo flamengo fatiado
    300 g
  • presunto fatiado
    300 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    250 g
  • Rúcula q.b. p/ rechear

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 2550.1 mg
Πρωτεΐνη 41.4 g
Θερμίδες 3236.6 kJ / 773.6 kcal
Λιπαρά 37 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.1 g
Υδατάνθρακες 67.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων