
Συσκευές & Αξεσουάρ
皮蛋韭菜花拌炒飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
豬絞肉80 克
-
米酒1 大匙
-
五香粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
皮蛋1 顆
-
水1100 克
-
米 ,洗淨、瀝乾120 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒5 克
-
油1 大匙
-
醬油 ,依個人喜好添加1 - 2 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
韭菜花 ,切小段(約1公分)50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
368 kcal /
1526 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣味拌炒飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν