
Συσκευές & Αξεσουάρ
香菇魩仔魚拌炒飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蛋2 顆
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
水1100 克
-
米120 克
-
魩仔魚100 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥80 克
-
香油1 大匙
-
乾香菇 ,泡軟,切丁30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切丁(約0.5公分)40 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
431 kcal /
1795 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣味拌炒飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν