
Συσκευές & Αξεσουάρ
翡翠冬菇蛋拌炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋2 顆
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
水1200 克
-
米 ,洗淨、瀝乾150 克
-
核桃30 克
-
薑5 克
-
香油15 克
-
乾香菇 ,泡軟,切丁25 克
-
青江菜 ,切小段(約0.5公分)130 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
270.8 kcal /
1132 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
35.5 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣味拌炒飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν