
Συσκευές & Αξεσουάρ
鳳梨蝦仁拌炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
草蝦仁 ,挑去腸泥15 隻
-
紹興酒½ 大匙
-
白胡椒粉1 ¼ 茶匙
-
水1100 克
-
米120 克
-
無鹽烤腰果15 克
-
蒜頭5 克
-
油1 大匙
-
紅蘿蔔 ,切丁80 克
-
新鮮四季豆 ,切段50 克
-
鳳梨 ,切片100 克
-
鹽 ,依個人喜好添加¼ 茶匙
-
醬油 ,依個人喜好添加2 茶匙
-
蠔油2 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人喜好添加¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
223.2 kcal /
933 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣味拌炒飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν