Risotto aux petits pois-carotte

Risotto aux petits pois-carotte

3.8 140 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de petits pois surgelés
    200 g
  • d'eau
    1150 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • d'échalotes
    70 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 638.3 kcal / 2668.2 kJ
Πρωτεΐνη 16.8 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 121 g
Φυτικές ίνες 7.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων