冬瓜海帶湯、鮮菇豆腐&清蒸花素

冬瓜海帶湯、鮮菇豆腐&清蒸花素

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

清蒸花素
  • 紅蘿蔔 ,切片(厚約0.2公分)
    50 克
  • 綠花椰菜 ,去梗、取小朵
    100 克
  • 新鮮黑木耳 ,去蒂頭,切片
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 香油
    1 大匙
鮮菇豆腐
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇),去根部、切段
    80 克
  • 素蠔油
    30 克
  • 雞蛋豆腐 (約1盒),切片
    300 克
  • 枸杞 ,以清水稍微沖洗
    1 茶匙
冬瓜海帶湯
  • 老薑 ,切片
    20 克
  • 冬瓜 ,去皮去籽、切片(厚約1.5公分)
    500 克
  • 海帶結 ,以清水稍微沖洗
    50 克
  • 800 克
  • 米酒
    100 克
  • ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 111.2 kcal / 465.4 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 3.8 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων