
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
554 kcal /
2318 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Lunch Box
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuscan White Bean Stew
1ωρ.
Loaded Potato Soup
30 λεπτ.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2ωρ. 15 λεπτ.
Vegan "Beefy" Burger
1ωρ. 40 λεπτ.
Falafel Waffle
40 λεπτ.
Green Goddess Salad
10 λεπτ.
Overnight Oats with Mixed Berries
4ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Cashew Sauté
35 λεπτ.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 λεπτ.