
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki salmon bao
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
452 kcal /
1898.6 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1597.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSavoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2ωρ. 20 λεπτ.
Cha gio (spring rolls)
55 λεπτ.
Cheeseburger sliders
Καμία βαθμολογία
Date and nut balls
20 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Beetroot and tequila cured salmon
24ωρ. 20 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Sugar-free layered lamingtons
55 λεπτ.