Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki salmon bao
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
1597.6 mg
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
1898.6 kJ /
452 kcal
Λιπαρά
15.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Steamed mocha scrolls XXL
50 Min
Date and nut balls
20 Min
Protein Bars
50 Min
Swicy fig and Brie wonton cups
Keine Bewertungen
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Charcoal waffle cones
35 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min