Gravlax de canard aux agrumes

Gravlax de canard aux agrumes

3.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Le gravlax (la veille)
  • de sucre de canne
    80 g
  • de zeste d'orange (1 orange)
    2 c. à soupe
  • de gingembre frais
    15 g
  • de poivre noir en grains sauvage, de préférence, à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de gros sel
    200 g
  • magret de canard avec la peau
    1
La garniture (le jour même)
  • jaunes d'œufs
    2
  • d'orange épluchée puis détaillée en morceaux
    50 g
  • de vinaigre aux agrumes
    10 g
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    100 g
  • oranges
    3
  • de pousses fraîches
    1 bouquet

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 275.8 kcal / 1154.8 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 11.3 g
Υδατάνθρακες 17.2 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων