Ravioli sardi (Culurgiones)

Ravioli sardi (Culurgiones)

4.6 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1000 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
    800 g
Pasta
  • di farina di semola di grano duro
    300 g
  • di acqua
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    5 g
  • di sale
    5 g
Ripieno
  • di pecorino sardo fresco a pezzi (2-3 cm)
    300 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di menta fresca lavate
    10 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
Salsa al pomodoro
  • di cipolle a pezzi
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di polpa di pomodoro
    800 g
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    5 - 10 foglie
  • pecorino grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 675 kcal / 2824 kJ
Πρωτεΐνη 24.2 g
Λιπαρά 32.6 g
Υδατάνθρακες 71.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων