
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)1 - 2
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
tomatoes cut in wedges80 g
-
fresh ginger cut in thin strips50 g
-
fresh red chilli cut in pieces (1 cm)1
-
silky tofu cut in cubes (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
oil20 g
-
water1300 g
-
salted vegetable (hum choi) cut in thin strips (0.5 cm)100 g
-
sour plums in brine2
-
fish sauce1 tbsp
-
dried Chinese mushrooms soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)3
-
sugar½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
mee hoon (rice vermicelli)120 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
297 kcal /
1243 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Nasi Lemak
45 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Pastitsio
1ωρ. 30 λεπτ.
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3ωρ. 30 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
South African yellow rice using rice mode
20 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Nasi tomato (tomato rice)
40 λεπτ.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 λεπτ.