Συσκευές & Αξεσουάρ
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)1 - 2
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
tomatoes cut in wedges80 g
-
fresh ginger cut in thin strips50 g
-
fresh red chilli cut in pieces (1 cm)1
-
silky tofu cut in cubes (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
oil20 g
-
water1300 g
-
salted vegetable (hum choi) cut in thin strips (0.5 cm)100 g
-
sour plums in brine2
-
fish sauce1 tbsp
-
dried Chinese mushrooms soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)3
-
sugar½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
mee hoon (rice vermicelli)120 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1243 kJ /
297 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry Mee
30 λεπτ.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1ωρ. 40 λεπτ.
Deli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Boiled Noodles
Καμία βαθμολογία
Seafood Kimchi Udon Soup
Καμία βαθμολογία
Paella
1ωρ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Char Kway Teow
25 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Pancit bihon
25 λεπτ.