Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Chicken Rice Balls
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
987 kJ /
236 kcal
Λιπαρά
3.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry Mee
30 λεπτ.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1ωρ. 40 λεπτ.
Deli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Boiled Noodles
Καμία βαθμολογία
Seafood Kimchi Udon Soup
Καμία βαθμολογία
Paella
1ωρ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Char Kway Teow
25 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Pancit bihon
25 λεπτ.