
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Chicken Rice Balls
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
236 kcal /
987 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Nasi Lemak
45 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Pastitsio
1ωρ. 30 λεπτ.
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3ωρ. 30 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
South African yellow rice using rice mode
20 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Nasi tomato (tomato rice)
40 λεπτ.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 λεπτ.