
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
lump sugar (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2044 kJ /
489 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 λεπτ.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Vegetarian Japchae
45 λεπτ.
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 λεπτ.
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2ωρ. 25 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.