Suquet de pescado y gambones con ajo negro

Suquet de pescado y gambones con ajo negro

4.7 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de apio en trozos
  • 25 - 30 g de almendras tostadas sin sal
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de agua
  • 4 lomos de merluza frescos (aprox. 400 g)
    4 lomos de merluza congelada, (aprox. 400 g)
  • 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
  • 8 gambones crudos enteros
  • 6 - 8 dientes de ajo negro (aprox. 20 g)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 306 kcal / 1279 kJ
Πρωτεΐνη 30.6 g
Λιπαρά 18.9 g
Υδατάνθρακες 3.4 g
Φυτικές ίνες 17.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων