
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
walnut halves50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves (1 large handful)10 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
shallots halved80 g
-
white wine70 g
-
risotto rice270 g
-
boiling water620 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Fontina cheese diced (1 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20.8 g
Θερμίδες
2362 kJ /
564 kcal
Λιπαρά
27.5 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 λεπτ.
Mediterranean Salad
25 λεπτ.
Spring Vegetable Penne
45 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Crab & Prawn Linguine
25 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.