Terrine de poisson

Terrine de poisson

4.4 140 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 parts

Υλικά

  • 700 g de poisson blanc en filets, coupés en morceaux (type merlan, cabillaud, etc.)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café d'aneth déshydraté
  • 4 brins de persil frais équeutés
  • 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
  • 3 œufs
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 pavé de saumon frais sans peau, coupé en deux dans la longueur

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 182.1 kcal / 759.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 0.9 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων