Terrine de poisson

Terrine de poisson

4.4 137 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 parts

Υλικά

  • de poisson blanc en filets, coupés en morceaux (type merlan, cabillaud, etc.)
    700 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'aneth déshydraté
    ½ c. à café
  • de persil frais équeutés
    4 brins
  • de sauce au piment, type Tabasco®
    3 gouttes
  • œufs
    3
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g
  • pavé de saumon frais sans peau, coupé en deux dans la longueur
    1

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 182.1 kcal / 759.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 0.9 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων