
Συσκευές & Αξεσουάρ
辣牛肉生菜捲
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
醬汁
-
魚露½ 茶匙
-
檸檬汁1 顆
-
白芝麻油1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切片1 枝
-
香菜 ,只取梗5 克
-
醬油1 茶匙
-
二砂糖1 茶匙
-
油1 茶匙
生菜捲
-
蒜頭2 粒
-
薑5 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段1 枝
-
香油1 大匙
-
牛絞肉200 克
-
豬絞肉200 克
-
鹽1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
二砂糖1 茶匙
-
蔥 ,切蔥花5 克
-
美生菜8 片
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
280.5 kcal /
1172 kJ
Πρωτεΐνη
19.5 g
Λιπαρά
19.5 g
Υδατάνθρακες
6.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

非辣不可
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν