
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
336 kcal /
1400 kJ
Πρωτεΐνη
28.3 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2ωρ. 10 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Layered Chicken Dinner
2ωρ.
Lamb Keema with Peas
1ωρ.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1ωρ. 45 λεπτ.
Lamb Koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.