
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
336 kcal /
1400 kJ
Πρωτεΐνη
28.3 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.
Leftover Chicken Fajitas
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Spring Chicken Casserole
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Cheeseburger Quiche
50 λεπτ.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2ωρ. 50 λεπτ.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.