Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
28.3 g
Θερμίδες
1400 kJ /
336 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte Bourguignonne
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Thai Burger
35 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Chia Burgers
1ωρ. 10 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 λεπτ.
Pulled Pork and Cider Rolls
1ωρ.
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1ωρ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.