
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered100 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp for browning meat20 g
-
unsalted butter diced30 g
-
garlic cloves2
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
plain flour25 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
bay leaves2
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried paccheri pasta500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
528 kcal /
2221 kJ
Πρωτεΐνη
23.1 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
69 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 λεπτ.
Asparagus and Pea Pasta
20 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Καμία βαθμολογία
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.