
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1077 kcal /
4477 kJ
Πρωτεΐνη
66 g
Λιπαρά
80 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 λεπτ.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 λεπτ.
Tuna Pasta
30 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.