
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1077 kcal /
4477 kJ
Πρωτεΐνη
66 g
Λιπαρά
80 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 λεπτ.
Asparagus and Pea Pasta
20 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Καμία βαθμολογία
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.