Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Gnudi
  • ricotta cheese
    1000 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • ground nutmeg freshly ground (see tip)
    1 tsp
  • fine semolina for dusting
Sage Butter
  • unsalted butter diced
    150 g
  • fresh sage leaves
    20
  • lemon finely grated zest only
    ½
  • toasted pine nuts
    50 g
  • water for cooking gnudi
  • fine sea salt
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1077 kcal / 4477 kJ
Πρωτεΐνη 66 g
Λιπαρά 80 g
Υδατάνθρακες 21.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων