Tomato Risotto - Risotto al pomodoro

Tomato Risotto - Risotto al pomodoro

4.8 1.2K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots halved
    90 g
  • olive oil
    40 g
  • risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
    300 g
  • ripe tomatoes diced (2 cm)
    200 g
  • dry white wine
    60 g
  • boiling water
    500 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • tomato purée
    20 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 569.9 kcal / 2384.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.2 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 67.4 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 602.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων