
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved90 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
ripe tomatoes diced (2 cm)200 g
-
dry white wine60 g
-
boiling water500 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato purée20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
569.9 kcal /
2384.5 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
25.1 g
Υδατάνθρακες
67.4 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.8 g
Νάτριο
602.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1ωρ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Καμία βαθμολογία
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.