綠豆煎餅

綠豆煎餅

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

沾醬
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切圈
    10 克
  • 蒜頭 ,拍扁
    10 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 大匙
  • 2 大匙
綠豆煎餅
  • 綠豆仁
    150 克
  • 200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • ,多備一些煎餅用
    10 克
  • 麻油
    5 克
  • 豬絞肉
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ,切蔥花
    20 克
  • 新鮮綠豆芽
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 290.2 kcal / 1213.2 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 28.2 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων