
Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜豬肉拌飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
豬肉片 ,切約 4 公分寬200 克
-
韓式辣豆瓣醬 ,(韓式辣醬)15 克
-
糖1 大匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
油1 大匙
-
韓國辣椒粉2 茶匙
-
水1150 克
-
米 ,洗淨,瀝乾160 克
-
蛋2 顆
-
蒜頭10 克
-
白芝麻油5 克
-
韓式泡菜 ,切塊(約2公分)150 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)65 克
-
白芝麻 ,少許
-
海苔 ,少許,切絲
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
2372.5 kJ /
567.5 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

2024爆紅食譜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

通向世界的窗口
23 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

韓國人天天吃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν