
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式泡菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 73ωρ. 25 λεπτ.
800 克
Υλικά
-
娃娃菜500 克
-
粗鹽15 克
-
水150 克
-
糯米粉45 克
-
黑糖10 克
-
蒜頭25 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)50 克
-
薑 ,去皮,切塊(約2公分)10 克
-
水梨 ,去皮、去籽,切塊(約2公分)130 克
-
蘋果醋30 克
-
糖50 克
-
魚露40 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切絲100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲50 克
-
蔥 ,切段(約2公分)40 克
-
韭菜 ,切段(約2公分)20 克
-
韓國辣椒粉60 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 800 克
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
4190 kJ /
1002 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
38 g
Υδατάνθρακες
174 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

通向世界的窗口
23 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

韓國人天天吃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν