韓式泡菜

韓式泡菜

4.6 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 73ωρ. 25 λεπτ.
800 克

Υλικά

  • 娃娃菜
    500 克
    500 克 大白菜, ,切段(詳見變化)
  • 粗鹽
    15 克
  • 150 克
  • 糯米粉
    45 克
  • 黑糖
    10 克
  • 蒜頭
    25 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    50 克
  • ,去皮,切塊(約2公分)
    10 克
  • 水梨 ,去皮、去籽,切塊(約2公分)
    130 克
  • 蘋果醋
    30 克
  • 50 克
  • 魚露
    40 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    50 克
  • ,切段(約2公分)
    40 克
  • 韭菜 ,切段(約2公分)
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    60 克

Διατροφή ανά 800 克

Θερμίδες 1002 kcal / 4190 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 174 g
Φυτικές ίνες 38 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων