
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式泡菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 73ωρ. 25 λεπτ.
800 克
Υλικά
-
娃娃菜500 克
-
粗鹽15 克
-
水150 克
-
糯米粉45 克
-
黑糖10 克
-
蒜頭25 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)50 克
-
薑 ,去皮,切塊(約2公分)10 克
-
水梨 ,去皮、去籽,切塊(約2公分)130 克
-
蘋果醋30 克
-
糖50 克
-
魚露40 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切絲100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲50 克
-
蔥 ,切段(約2公分)40 克
-
韭菜 ,切段(約2公分)20 克
-
韓國辣椒粉60 克
Διατροφή ανά 800 克
Θερμίδες
1002 kcal /
4190 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
174 g
Φυτικές ίνες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

韓國人天天吃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν