Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim

Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim

4.7 161 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
24 kromki

Υλικά

  • 150 g mąki żytniej typu 720
  • 150 g wody źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
  • 1 - 2 łyżki żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
Ciasto właściwe
  • 450 g ziaren orkiszu (patrz wskazówka)
  • 300 g wody źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki suchych drożdży (προαιρετικό πεδίο)
    5 g świeżych drożdży, pokruszonych
  • 15 g soli
  • masło ilość do posmarowania formy keksowej
  • 10 kostek lodu (patrz wskazówka)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 84.4 kcal / 353.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.5 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 18.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων