Zupa jabłkowo-selerowa

Zupa jabłkowo-selerowa

4.0 173 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • cebuli przekrojonej na pół
    100 - 150 g
  • oleju
    20 g
  • korzenia selera pokrojonego na kawałki
    350 g
  • jabłek (np. Szampion), obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    200 g
  • wody
    600 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    80 - 100 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    3 szczypty
  • kurkumy, suszonej, mielonej
    ¼ łyżeczki
  • cukru
    1 szczypta
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (προαιρετικό πεδίο)
    ½ - 1 łyżka
  • szczypiorku, świeżego posiekanego, do dekoracji
    2 łyżki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 119 kcal / 497 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων