Tagliatelle al vino con ragù di pecora

Tagliatelle al vino con ragù di pecora

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 55 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Marinatura
  • di carne di pecora a pezzi
    650 g
  • cipolla a pezzi
    1
  • gambo di sedano a pezzi
    1
  • carota a pezzi
    1
  • di prezzemolo fresco a pezzi
    1 rametto
  • di vino rosso
    600 - 700 g
Tagliatelle al vino
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    300 g
  • di vino bianco
    60 g
  • uova
    2
Ragù di pecora
  • di sale
    2 pizzichi
  • di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio di oliva
    100 g
  • di vino rosso
    35 g
  • di concentrato di pomodoro
    50 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    500 g
Terminare la preparazione
  • acqua q.b.
  • sale q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 420 kcal / 1757 kJ
Πρωτεΐνη 32.8 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 45.8 g
Φυτικές ίνες 3.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων