Florentine potato cakes

Florentine potato cakes

3.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • water
    400 g
  • whole eggs
    5
  • fresh baby spinach leaves
    400 g
  • salt to season
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • plain flour
    2 tbsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • olive oil for frying
    2 tbsp
  • unsalted butter
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 299.1 kcal / 1256 kJ
Πρωτεΐνη 13.3 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 1346.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων