Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole

Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole

3.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    350 g
  • di carote pelate e a pezzi (2 cm circa)
    120 g
  • uova
    2
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di patata pelata e a pezzi
    50 g
  • di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
    260 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di mandorle pelate
    100 g
  • di nocciole sgusciate e tostate
    100 g
  • di cipolla
    30 g
  • di burro a pezzi
    160 g
  • di speck Alto Adige IGP a listarelle
    200 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 878 kcal / 3673 kJ
Πρωτεΐνη 35.9 g
Λιπαρά 58.1 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων