Risotto au poireau et au gorgonzola

Risotto au poireau et au gorgonzola

4.6 385 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de poulet
    1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de poireau blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 500 g d'eau
  • 60 g de gorgonzola au mascarpone
  • poivre moulu

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 378.4 mg
Πρωτεΐνη 14.3 g
Θερμίδες 2518.2 kJ / 601.9 kcal
Λιπαρά 19.4 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 90.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων