Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 słoiki
Υλικά
-
6 czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
-
1 bakłażan przekrojony wzdłuż na pół
-
4 ząbki czosnku
-
60 g oliwy z oliwek
-
1 ½ łyżeczki soli
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 słoik
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
2097 kJ /
502 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
24.7 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
DODATKI DO PIECZYWA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHummus z pieczoną papryką (BLW, dla dzieci)
50min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Orientalny sos słodko-kwaśny
15min
Masło ziołowe
10min
Adżika
40min
Hummus z bobu
1h
Pasta z kaszy pęczak i pora
40min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1h
Pâté z kurzych wątróbek
3h 30min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1h 55min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10min