
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 słoiki
Υλικά
-
6 czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
-
1 bakłażan przekrojony wzdłuż na pół
-
4 ząbki czosnku
-
60 g oliwy z oliwek
-
1 ½ łyżeczki soli
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
502 kcal /
2097 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
24.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DODATKI DO PIECZYWA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKarkówka marynowana z grilla
3ωρ. 20 λεπτ.
Marynata grillowa
10 λεπτ.
Marynata miodowa z chili
15 λεπτ.
Sos paprykowy à la Ajvar
55 λεπτ.
Masło ziołowe
15 λεπτ.
Marynata jogurtowa z curry do kurczaka
5 λεπτ.
Sos do potraw z grilla
15 λεπτ.
Papryka po włosku
40 λεπτ.
Masło czosnkowe z serkiem
10 λεπτ.
Dip z zielonymi oliwkami
10 λεπτ.
Sos BBQ
30 λεπτ.
Tzatziki
15 λεπτ.