
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kräuter-Roggen-Mischbrot
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
1 Gesamtrezept
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser200 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960150 g
Brühstück
-
Roggenkörner150 g
-
Wasser250 g
-
Salz1 Prise
Hauptteig
-
Wasser kalt100 g
-
frische Hefe5 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 zum Bemehlen300 g
-
Gerstenbackmalz (siehe Tipp)10 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Kräuter-Brotgewürz (siehe Tipp)2 TL
Διατροφή ανά 1 Gesamtrezept
Θερμίδες
2190 kcal /
8753 kJ
Πρωτεΐνη
62 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
420 g
Φυτικές ίνες
43.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30h 30min
Weizenbrot Betty
4h 35min
Pitabrote
1h 25min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5h 20min
Walnuss-Knäckebrot
1h 50min
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3h
Picknick-Brötchen
2h
Gefüllte mediterrane Baguettes
3h 10min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2h
Zucchini-Karotten-Brot
1h 35min
Gefüllte Seelen
2h 45min