
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kräuter-Roggen-Mischbrot
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
1 Gesamtrezept
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser200 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960150 g
Brühstück
-
Roggenkörner150 g
-
Wasser250 g
-
Salz1 Prise
Hauptteig
-
Wasser kalt100 g
-
frische Hefe5 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 zum Bemehlen300 g
-
Gerstenbackmalz (siehe Tipp)10 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Kräuter-Brotgewürz (siehe Tipp)2 TL
Διατροφή ανά 1 Gesamtrezept
Θερμίδες
2190 kcal /
8753 kJ
Πρωτεΐνη
62 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
420 g
Φυτικές ίνες
43.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bagels
2 Std.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Schokimürbchen
3 Std. 15 Min
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1 Std. 30 Min
Toastbrot (glutenfrei)
14 Std.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 Std.
Laugen Croissants
1 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Bierbrot
2 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min