Risotto aux épinards et crème au safran

Risotto aux épinards et crème au safran

3.5 114 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 portions

Υλικά

La crème safran
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • de safran (0,2 g / unité)
    2 doses
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
Le risotto aux épinards
  • d'oignon coupé en deux
    90 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
    400 g
  • d'épinards frais détaillés en lanières
    200 g
  • d'eau
    850 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 515 kcal / 2146 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 29 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων