
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Fish
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
110 kcal /
460 kJ
Πρωτεΐνη
18.9 g
Λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chinese new year
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 λεπτ.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 λεπτ.
Cod with Pistachio and Couscous
30 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.