Bieszczadzkie fuczki z cebulą

Bieszczadzkie fuczki z cebulą

4.5 433 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 500 g kapusty kiszonej odciśniętej z soku (patrz wskazówka)
  • 250 g mąki pszennej
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki cząbru, suszonego
  • ½ łyżeczki majeranku, suszonego
  • ¼ łyżeczki kminku, mielonego
  • 220 - 250 g mleka
  • 2 jajka
  • masło klarowane do smażenia
    olej rzepakowy, do smażenia
  • 2 cebule (ok. 200 g), pokrojone w 5 mm plastry
  • kwaśna śmietana, 18% tłuszczu do podania
  • koperek, świeży do podania

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 380.5 kcal / 1592 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 69.6 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 1115.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων