
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef tapenade crostini
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
20 pieces
Υλικά
Tapenade
-
garlic clove1
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted Kalamata olives100 g
-
green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
olive oil20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Beef tapenade
-
beef fillet sinew trimmed300 - 350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
garlic clove1
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
Assembly
-
baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)1
-
olive oil for brushing
-
sour cream50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Roma tomatoes cut in halves lengthways, then cut into thin slices2
-
micro herbs for garnishing
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
94.5 kcal /
397 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
7.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
227.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

High Tea
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApple and almond overnight oats (gut health)
24 Std. 10 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 Min
Classic Flammkuchen
1 Std.
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Raspberry crumble bars
40 Min
Breakfast fruit bars
1 Std. 20 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 Std. 5 Min