
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue moitié-moitié
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken (3 cm)400 g
-
Freiburger Vacherin in Stücken (3 cm)400 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)2 EL
-
Weisswein, trocken200 g
-
Kirsch nach Belieben15 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
Paprika edelsüss gemahlen1 Prise
-
Weissbrot in Würfeln (3 cm)700 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
71 g
Θερμίδες
5393 kJ /
1291 kcal
Λιπαρά
65 g
Υδατάνθρακες
91 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGraupenrisotto mediterran
50 λεπτ.
Chana Masala
45 λεπτ.
Mariniertes Ofengemüse
50 λεπτ.
Erbsli-Wähe
50 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 λεπτ.
Vegane Bolognese
50 λεπτ.
Dhal
40 λεπτ.
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 λεπτ.
Pasta-Lauch-Topf
30 λεπτ.
Peperoni-Hummus
50 λεπτ.
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 λεπτ.