
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄奶醬燉雞
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)500 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
橄欖油10 克
-
罐裝蕃茄碎300 克
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
-
乾燥迷迭香¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ 茶匙
-
櫛瓜 ,切塊(約2公分)150 克
-
帕瑪森起士粉30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
377.8 kcal /
1579.2 kJ
Πρωτεΐνη
27.2 g
Λιπαρά
25.2 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

肉料理食帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν