
Συσκευές & Αξεσουάρ
香滷牛肉拼盤&鮮菇紅棗雞湯盅
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份
Υλικά
鮮菇紅棗雞湯盅
-
棒棒腿400 克
-
鴻喜菇 ,去根部、剝散60 克
-
紅棗4 顆
-
薑 ,切成4片10 克
-
水600 克
-
鹽1 茶匙
香滷牛肉拼盤
-
水2000 克
-
薑 ,切片45 克
-
米酒100 克
-
牛肚 ,以清水洗淨,切塊(大小約10公分)500 克
-
牛腱 ,稍微去除筋膜,切段(大小約8公分)400 克
-
蔥 ,切段85 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段20 克
-
八角3 粒
-
肉桂棒1 根
-
醬油250 克
-
冰糖40 克
-
鹽 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
70.4 g
Θερμίδες
2197 kJ /
525 kcal
Λιπαρά
14.1 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

每季都是健康季節
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品賀新年
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Καμία βαθμολογία
蜂蜜芥末鮭魚和花椰菜
Καμία βαθμολογία
海南雞飯和蒸蛋
1ωρ. 20 λεπτ.
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1ωρ.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Καμία βαθμολογία
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1ωρ. 30 λεπτ.
越式燉蔬菜
Καμία βαθμολογία
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Καμία βαθμολογία
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1ωρ. 25 λεπτ.
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1ωρ. 20 λεπτ.
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1ωρ. 20 λεπτ.
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1ωρ. 20 λεπτ.