
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Korma
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered160 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
lamb shoulder meat, boneless cubed (3-4 cm)1000 g
-
ghee30 g
-
tomato purée60 g
-
garam masala1 tsp
-
plain yoghurt plus extra for serving150 g
-
cooked rice for serving
-
fresh coriander leaves for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
36 g
Θερμίδες
3304 kJ /
787 kcal
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
58 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Family Table
65 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with Peppers and Rice
1 Std.
Green Curry Chicken
55 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Pork Vindaloo
4 Std.
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Mexican Spare Ribs
50 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min